Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه همراه کارت بانک آینده، نرم افزاری ساده، کاربردی و رایگان است که در حال حاضر، قابل استفاده برای تلفن های همراه و تبلت های هوشمند با سیستم عامل های اندروید و iOS است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز،  این سامانه با ارائه خدمات مبتی بر کارت همچون: انتقال وجه کارت به کارت از مبدا ۳۲ بانک معتبر کشور، دریافت موجودی، خرید شارژ و اینترنت، پرداخت قبوض شهری، نیکوکاری، خدمات خودرو، اعتبارسنجی بانکی و پرداخت های اینترنتی، توانسته است؛ جایگاه ویژه ای را در میان تمام کاربران بانکداری الکترونیکی برای خود، کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر، همراه کارت بانک آینده با خدمت رسانی به ۱۰ میلیون کاربر، رتبه دوم را در بین نرم افزارهای پرداخت، به خود اختصاص داده است.

آمارها نیز نشانگر آن است که همراه کارت بانک آینده در "گوگل پلی" و "کافه بازار" به ترتیب با بیش از ۵ میلیون و ۲ میلیون بارگذاری و نیز کسب امتیازهای 4.6 و 4.7 از ۵، در مقایسه با دیگر نرم افزارهای مشابه، پیشتاز بوده است که این دستاورد، نشان از رضایت مطلوب کاربران از این محصول دارد.

طراحان این نرم افزار، یکی از اصلی ترین دلایل رشد همراه کارت را مشارکت کاربران فعلی در معرفی این نرم افزار به دیگران می دانند که این امر می تواند به دلیل استفاده آسان و دلچسب همراه کارت باشد که نهایتا رضایت مشتری را در پی دارد.

در طراحی همراه کارت سعی شده است که ارائه خدمات متداول پرداخت، با خلاقیت توام باشد. به عنوان مثال: در حال حاضر، کاربران سیستم عامل های اندروید و iOS می توانند ویجت خرید شارژ را بر روی صفحه اصلی (Home) گوشی خود اضافه کرده و تنها با لمس یک دکمه، شارژ خود را خریداری کنند.

امکان انتقال وجه کارت به کارت بدون ارائه یا اطلاع از شماره کارت مقصد و صرفا از طریق شماره تلفن همراه، از دیگر نوآوری های همراه کارت است.

همچنین برای خوانش ۱۶ رقم کارت بانکی، امکان اسکن کارت پیش بینی شده که در این صورت با خوانش خودکار کارت، امکان انتقال وجه کارت به کارت، بین مبدا و مقصد، فراهم خواهد بود.

همراه کارت بانک آینده در ترسیم استراتژی آینده خود نیز عرصه های متعددی را مد نظر دارد که یکی از آن ها، ورود به عرصه خدمات "فینتک" یا خدمات مالی است که از جمله آن ها می توان به خرید "بیمه خودرو" اشاره کرد.

خرید اعتباری از طریق "کیف پول همراه کارت"، امکان دیگری است که در نسخه جدید همراه کارت، پیش بینی خواهد شد؛ بدین ترتیب که کاربران می توانند از مراکز طرف قرارداد بانک آینده، به صورت اعتباری و از طریق کیف پول همراه کارت، خرید خود را انجام دهند.

خدمت دیگری که به زودی در همراه کارت قابل بهره برداری خواهد بود، پرداخت "Tap & Go" یا "پرداخت سریع غیرتماسی" است. در این نوع پرداخت برای هر یک از کاربران، یک کد دو بُعدی (QR code) تولید می شود که کاربر به هنگام خرید، کد مذکور را مقابل پایانه های فروش (pos) ویژه قرار داده و به سادگی و بدون هیچ گونه تماسی، مبلغ خرید از کیف پول همراه کارت، پرداخت خواهد شد. این امکان در شرایط ویژه کنونی و همه گیری کرونا در حفظ سلامت کاربران بسیار موثر خواهد بود.

همراه کارت بانک آینده (hamrahcard.ir) همواره می کوشد؛ با بهره گیری از فن اوری روز دنیا و همچنین نیازسنجی کاربران خود، عملیات بانکی را به ساده ترین و سریع ترین شکل، امکان پذیر سازد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک آینده بانک آینده پول نیوز همراه بانک کارت بانکی کیف پول همراه کارت بانک آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزین اسکناس کیلویی

خبرساز شدن تصویری از یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از دسته‌های اسکناس ریال، بار دیگر جای خالی اسکناس درشت در اقتصاد ایران را به سیاستگذار یادآوری کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، البته باید توجه کرد این موضوع منافاتی با ضرورت مهار تورم به‌عنوان یک اولویت برای سیاستگذار ندارد، اما به نظر می‌رسد با کاهش ارزش ریال، انتشار اسکناس‌های جدید که قابلیت پوشش معاملات را داشته باشد، یک ضرورت محسوب می‌شود. از سوی دیگر می‌توان با اطلاع‌رسانی بیشتر، استفاده از کارت‌های اعتباری مخصوص گردشگران را هم رواج داد.

تصویر یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از اسکناس ریال بار دیگر افت ارزش ریال و جای خالی اسکناس‌های درشت را در اقتصاد ایران یادآور شد. پیش از این نیز نسبت به اثری که این موضوع بر وجهه بین‌المللی کشور خواهد داشت، اشاره کرده بودیم. حال بار دیگر ضرورت چاپ اسکناس‌های جدید در اقتصاد ایران مطرح می‌شود.

طی روز‌های گذشته تصویری در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «تصویری غم‌انگیز از ارزش سقوط پول ایران» دست‌به دست شد. این تصویر گردشگر روسی را نشان می‌دهد که ۳۰۰ دلار را به ریال ایران تبدیل کرد و به‌دلیل حجم بالای این اسکناس‌ها آن‌ها را با کیسه پلاستیکی حمل می‌کرد. در کنار مساله افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی، یکی از نکاتی که پس از انتشار این خبر باید به آن توجه کرد، جای خالی اسکناس‌های درشت در اقتصاد ایران است. همان‌طور که «دنیای‌اقتصاد» پیش از این نیز در گزارش‌هایی به این موضوع پرداخته بود سال‌ها است که پس از انتشار اسکناس ایران چک یک‌میلیون ریالی اسکناس بزرگ‌تری در اقتصاد ایران چاپ نشده است.

این در حالی است که با افزایش تورم قدرت خرید این اسکناس به‌شدت کاهش یافته است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد زمان آن رسیده باشد که سیاستگذار پولی دست به انتشار اسکناس‌های درشت‌تری برای سهولت مبادلات افراد بزند. البته پیش از این اخباری منتشر شده بود که خبر از برنامه بانک‌مرکزی برای چاپ ایران‌چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی می‌داد. خبری که البته پیگیری‌ها نشان داد صحت ندارد و پس از آن نیز بانک مرکزی در اطلاعیه به‌طور رسمی خبر داد برنامه‌ای برای چاپ اسکناس‌های درشت‌تر ندارد. البته مشخص نیست سیاستگذار پولی به چه دلیل فعلا قصد ندارد در این راستا اقدامی انجام دهد.

نکته دیگری که پیشتر به آن اشاره کرده بودیم، اثری است که این موضوع می‌تواند بر وجهه اقتصاد کشور در مقابل گردشگران داشته باشد. موضوعی که در جریان انتشار تصویر مذکور شاهد آن بودیم؛ بنابراین یکی از دلایلی که با استناد آن می‌توان به لزوم چاپ اسکناس‌های درشت‌تر در اقتصاد ایران اشاره کرد، همین مساله است.

نقش پررنگ کارت‌های گردشگری

البته اگر عوامل دیگر را کنار بگذاریم و بخواهیم تمرکز خود را بر مساله گردشگران خارجی بگذاریم، یکی دیگر از نکاتی که به نظر می‌‎رسد در این زمینه مغفول مانده، فراهم کردن سازوکاری برای استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری است. هر چند به‌دلیل تحریم‌ها امکان استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری سایر کشور‌ها وجود ندارد، اما بانک‌های کشور امکان استفاده از کارت‌هایی را برای گردشگران خارجی فراهم کردند.

این کارت‌ها قابلیت شارژ دارند و گردشگران می‌توانند در لحظه آن را شارژ کنند. همچنین این امکان وجود دارد که در پایان سفر، باقی‌مانده کارت را دریافت کرده و آن را به ارز کشور خود تبدیل کنند. با این حال به نظر می‌رسد به‌دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی برای گردشگران خارجی چندان از این قابلیت استفاده نمی‌کنند. یکی دیگر از مسائلی که ضرورت چاپ اسکناس درشت را پررنگ می‌سازد، به صرفه کردن چاپ اسکناس برای بانک مرکزی است. در شرایط فعلی بانک‌مرکزی می‌گوید هزینه چاپ اسکناس‌ها از ارزش آن‌ها بیشتر است؛ در نتیجه برای این نهاد اقدامی به صرفه نیست. حال اینکه با چاپ اسکناس‎های درشت‎تر می‌توان این مساله را برای بانک مرکزی برطرف کرد.

پوچ بودن ادعای تورمی

یکی از نکاتی که منتقدان چاپ اسکناس درشت‎‌تر در اقتصاد به آن اشاره می‌کنند، اثر تورمی آن است. این در حالی است که این امر یک موضوع فنی است و هیچ اثری بر متغیر‌های پولی و تورم ندارد. از سوی دیگر بسیاری از اقتصاد‌های پیشرفته که اسکناس‌های درشتی در آن‌ها مبادله می‌شود، تورم‌های پایینی دارند؛ بنابراین نمی‌توان گفت این اقدام می‌تواند به رشد تورم منجر شود.

به‌عبارت دیگر، آنچه می‌تواند روند تورمی فعلی را مهار کند، توجه به بی‌انضباطی مالی و بودجه‌ای دولت، کاهش هزینه‌ها و به‌طور کلی مقابله با کسری‌بودجه است. همچنین باید توجه کرد که پیشنهاد چاپ اسکناس‌های درشت‎‌تر به معنی بی‌توجهی به لزوم رفع معضل تورم نیست و لازم است سیاستگذار در کنار این اقدامات تکمیلی توجه کافی به اجرای سیاست‌های ضدتورمی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران